Atelier La Luna

Klank is een van de grootste toegangspoorten tot de creatieve kracht van het onbewuste. Karina Schelde

Stemhealingsessie

In een Stemhealingsessie begeleiden mijn partner Jan en ik je via onze eigen zingende stemmen bij  jouw fysieke en emotionele thema’s.
Een sessie start altijd met een gesprek waarin jij aangeeft wat er speelt in je lijf en leven. Samen stellen we vast waar we ons in de sessie op gaan richten. Elk thema heeft altijd een relatie met je lichaam. Wij stemmen onze klanken intuïtief af op die thema’s.

Wij gebruiken dus onze stemmen om jouw thema’s klank te geven en te helen.. Het is ook mogelijk dat je zelf gedurende de sessie via klanken en zang uiting geeft aan wat er in je leeft. Soms is de hele sessie voor jou passief. Soms ook is er sprake van een mengvorm waarin wij alle drie klinken, zingen en luisteren.

Resultaat voor jou zijn inzichten en het ervaren van fysieke en/of emotionele en mentale ontspanning, balans, ruimte, lichtheid, zachtheid, liefde, aanwezigheid.

Een Stemhealing begeleid jou in het ervaren wie je werkelijk bent. Je leert je openen voor het ontvangen van  klanken en voor dieper luisteren in jezelf, wat bewustwording tot gevolg heeft en transformaties in gang zet.  Het is een weg naar het ontdekken van je essentie en van bevrijding van je creativiteit en authenticiteit.

Een Stemhealingsessie is geschikt voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele thema’s.

De kosten van een sessie van 1,5 uur bedragen 130 euro.