Atelier La Luna

Klank is een van de grootste toegangspoorten tot de creatieve kracht van het onbewuste. Karina Schelde

Stemhealingsessie

 

In een Stemhealingsessie begeleid ik je bij het bewustworden en via de stem uiting geven aan jouw fysieke en emotionele thema’s.
Een sessie start altijd met een gesprek waarin jij aangeeft wat er speelt in je lijf en leven. Samen stellen we vast waar we ons in de sessie op gaan richten. Elk thema heeft altijd een relatie met je lichaam en vanuit je lichaam werken we samen aan het laten klinken en helen van je thema’s.

Een sessie kan voor jou (geheel of gedeeltelijk) passief zijn. Ik gebruik dan mijn stem om een stemheling aan je te geven. Het is ook mogelijk dat je zelf gedurende de hele sessie via klanken en zang uiting geeft aan wat er in je leeft. Meestal is er sprake van een mengvorm waarin wij beiden klinken, zingen en luisteren.

Een Stemhealing begeleid jou in het ontdekken van je eigen unieke stem en de diepere lagen daarvan. Je leert je openen voor het ontvangen van  klanken en voor dieper luisteren in jezelf, wat bewustwording tot gevolg heeft en transformaties in gang zet.  Het is een weg naar het ontdekken van je essentie en van bevrijding van je creativiteit en authenticiteit.

Een Stemhealingsessie is geschikt voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele thema’s.