Atelier La Luna

Klank is een van de grootste toegangspoorten tot de creatieve kracht van het onbewuste. Karina Schelde

Stemhealing

Je stem is een zeer krachtig helingsinstrument.
Door bewust contact te maken met je lichaam en stem te geven aan wat er in je leeft, kun je jezelf helen en veranderingen in je bewustzijn tot stand brengen. Met behulp van je stem kun je de weg terugvinden naar voluit leven – in plaats van ingehouden, gecontroleerd en in het hoofd, zoals zo velen in onze cultuur doen.
Helen of healing betekent het in balans brengen en aarden van je energie; de energie laten stromen, blokkades laten oplossen en energie die je niet meer nodig hebt loslaten.

Een van de diepst werkende manieren om dit te doen, is via de adem contact maken met je blokkades, je spanning, je emoties, je levensthema’s; deze aanvaarden en er met je stem uiting aan geven. Dit doe je door je over te geven aan de klanken die in je opkomen. ‘Sounden’ of ‘klinken’ zijn woorden die kunnen weergeven wat je hoort, maar het kan ook zingen zijn, afhankelijk van wat jouw stem laat horen als je je eraan overgeeft. Door te klinken en te zingen breng je in beweging wat vast is komen te zitten en laat je licht schijnen op je schaduwen, waardoor transformatie op diepe lagen kan plaatsvinden.

Je kunt je stem op deze manier leren gebruiken om jezelf te helen, maar ook om anderen iets te geven of te helpen helen.

In een Stemhealingsessie gebruiken mijn partner Jan en ik onze zingende stemmen om jou een healing te geven. Dit gebeurt heel gericht, op jouw thema’s, die allemaal in jouw lichaam en energiesysteem te lokaliseren zijn.

Zelf een sessie of workshop ervaren, geeft vanzelfsprekend het meeste inzicht in wat stemhealing  is en doet. Je bent daarvoor van harte welkom.

Ik leerde de kracht van mijn helende stem kennen tijdens de intensieve en internationale Soul Voiceopleiding van Karina Schelde. Lichaamswerk, ademhalingsoefeningen, sjamanistische rituelen, stembevrijding en stemhealing vormen onderdeel van deze methode. Het volgen van deze opleiding heeft mijn bewustwordingsproces in hoge mate versneld en diepgaande transformaties in gang gezet.
Door samen met mijn partner te zingen ontdekten wij de kracht van onze gezamenlijke vibraties. Daarom geef ik de stemhealingsessies sinds een jaar altijd samen met hem