Atelier La Luna

When love first tasted the lips of being human, it started singing Rumi

Stembevrijdingsweek in Galicië, Spanje

In 2014 overhandigde ene Ed mij op de levenskunstbeurs een folder van Casa Spa d’Alma. Een helende plek voor de ziel, in Zuid-Portugal. Als door de bliksem getroffen wist ik, hier ga ik stembevrijdingsworkshops geven.
Zonder er ooit te zijn geweest huurde ik met behoorlijk financieel risico de hele B&B af. Het hele proces werd een groots avontuur van vertrouwen, loslaten, liefde en natuurlijk stem.
Zo gaf ik 4 prachtige stembevrijdingsweken in dit kleine paradijs, waar ik ook zangeres en voicehealer Carla Pontes ontmoette. Eerst als deelneemster, daarna als mijn co-trainer.

Alles stroomt en verandert voortdurend. In september 2017 gaven de eigenaren aan nieuwe stappen te willen zetten. Ik liet los, voelde dat ik niet op zoek moest gaan en tot mijn grote verrukking kwam er een zeker zo mooie plek op mijn pad. Ik wist meteen: dit is het en wij gaven er onze eerste in week juni 2018

In 2018 bood ik mijn stembevrijdingsweek dus voor het eerst aan op Centro Punta de Couso (www.puntadecouso.com)
Als je het filmpje ziet, ben je meteen verkocht. De plek is een en al magie. Op de punt van een schiereiland in Galicië, het Keltische deel van Spanje, bevindt zich dit centrum van soundhealer Jacomina Kistemaker. Een werkruimte met uitzicht op zee, een magische tuin en wonderlijk mooie natuur in de omgeving. 5-10 minuten lopen naar kleine, stille strandjes, heerlijk eten. Krachtige helende energie waardoor alleen het verblijf al transformerend werkt.

Wat houdt de week in?

Via een aantal thema’s en je persoonlijke intentie begeleiden wij je naar het ontdekken van jouw unieke stem. In het proces, dat diepgaand kan zijn, kom je waarschijnlijk in contact met verstopte emoties en onbewuste overtuigingen. Het aanvaarden en uiten van zaken die je normaal gesproken liever vermijdt, zullen leiden tot het ervaren van meer ruimte, speelsheid, vreugde en liefde: bevrijding dus.

De workshops omvatten geleide meditatie, lichaamswerk, (mantra)zingen, zingen en klinken in de kring, in tweetallen en individueel, je naam zingen, klaagzingen, systemisch werk, innerlijk kindwerk, rituelen en het geven en ontvangen van klankbaden en stemhealings.
We zullen zowel binnen als buiten werken. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, in een veilige bedding en liefdevolle sfeer. Deze worden mede gedragen en geboden door de Portugese zangeres en stemhealer Carla Pontes, mijn co-trainer.
De cursus bestaat uit een openingsavond- en ritueel op 19 juni en dagelijkse workshops in de ochtend. Tevens zullen er dagelijks een vroege ochtendmeditatie, middag- of avondactiviteit worden aangeboden waaronder (stilte)wandelingen en een workshop Helend Tekenen.

Praktische informatie
Locatie: Centro Punta de Couso
Data: 17-24 juni 2019
Kosten: Verblijf inclusief overnachtingen op 2-persoonskamers en maaltijden 375 , cursusgeld 775, exclusief vlucht en transfer naar Porto of Vigo. Ik probeer zo veel mogelijk deelnemers op 1 vlucht te laten komen op 17 juni overdag. Er wordt een gezamenlijke transfer geregeld.
Groep: maximaal 10 deelnemers
Inschrijving: Inschrijfformulier op www.atelierlaluna.nl/contact.
Wees welkom voor een informatiegesprek (op afspraak)  of bel mij op 06-42353864