Atelier La Luna

When love first tasted the lips of being human, it started singing Rumi

Stembevrijdingsretreat in Galicië, Spanje

Wil je diepgaand Stembevrijding en Stemhealing ervaren?
Ga dan in 2020 met ons mee naar Centro Punta de Couso (www.puntadecouso.com) voor mijn jaarlijkse Stembevrijdingsretreat.
Ik geef deze retreats sinds 2015, eerst 4 keer in Portugal, nu voor de 3e keer in Galicië. 

Als je meegaat, zeg je ja naar een diepgaande reis met jezelf, die tegelijkertijd speels en licht is. Het is een uitnodiging naar jou om alles wat zich in je aandient toe te laten en te uiten. Jouw beweging van binnenuit te mogen volgen. Jezelf te laten horen en zien. Je te verbinden met jezelf en anderen, en de prachtige natuur.m Of de tranen nu langs je wangen stromen of dat je onbedaarlijk moet lachen, je een fikse weerstand voelt of zingend door de zaal danst. Vrijheid zit in zijn met wat er leeft in het moment. En stembevrijding is daar zingend uiting aan geven.

Als je het filmpje van Punta de Couso ziet, ben je waarschijnlijk meteen verkocht. De plek is een en al magie. Op de punt van een schiereiland in Galicië, het Keltische deel van Spanje, bevindt zich dit centrum van soundhealer Jacomina Kistemaker. Een werkruimte met uitzicht op zee, een magische tuin en wonderlijk mooie natuur in de omgeving. 5-10 minuten lopen naar kleine, stille (ook naakt-)strandjes, heerlijk eten. Krachtige helende energie waardoor alleen het verblijf al transformerend werkt.

Wat houdt de week in?

Via een aantal thema’s en je persoonlijke intentie begeleiden wij je naar het ontdekken van jouw unieke stem. In het proces, dat diepgaand kan zijn, kom je waarschijnlijk in contact met verstopte emoties en onbewuste overtuigingen. Het aanvaarden en uiten van zaken die je normaal gesproken liever vermijdt, zullen leiden tot het ervaren van meer ruimte, speelsheid, vreugde en liefde: bevrijding dus.

De workshops omvatten geleide meditatie, lichaamswerk, (mantra)zingen, zingen en klinken in de kring, in tweetallen en individueel, je naam zingen, klaagzingen, systemisch werk, innerlijk kindwerk, rituelen en het geven en ontvangen van klankbaden en stemhealings.

We zullen zowel binnen als buiten werken. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, in een veilige bedding en liefdevolle sfeer. Deze worden mede gedragen door mijn partner Jan Boellaard.

De cursus bestaat uit een openingsavond- en ritueel op 8 juni en dagelijkse workshops in de ochtend. Tevens zullen er dagelijks een vroege ochtendmeditatie, middag- of avondactiviteit worden aangeboden waaronder (stilte)wandelingen en een workshop Helend Tekenen.

Praktische informatie
Locatie: Centro Punta de Couso
Data: 8 tot en met 15 juni 2020
Kosten: Verblijf inclusief overnachtingen op 2-persoonskamers en maaltijden 375 (toeslag eenpersoonskamer 150 euro) , cursusgeld 775, exclusief de reis per bus of vliegtuig naar Vigo of Porto. Wij stimuleren de reis per bus (www.flixbus.nl).  Er kan een gezamenlijke transfer geregeld worden vanuit Vigo. 
Groep: maximaal 8 deelnemers
Inschrijving: Inschrijfformulier op www.atelierlaluna.nl/contact.
Wees welkom voor een informatiegesprek/intake (op afspraak)  of bel mij op 06-42353864