Atelier La Luna

Ik adem in en kom tot rust. Ik adem uit en zing. Thuisgekomen in het nu, wordt dit moment een wonder. Vrij naar Thich Nhat Hanh

Stembevrijding in een groep

Stembevrijding en Stemhealing kun  je in Atelier La Luna  in groepsverband beleven. Of  je voor een groep kiest of voor individuele begeleiding is een persoonlijke keuze en afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Kiezen voor een combinatie van beide is ook mogelijk.
Deelnemen aan een groep kan spannend zijn omdat je jezelf laat zien en horen aan meerdere mensen tegelijk. Juist daardoor biedt een groep kansen op groei en bewustwording. Samen klinken en zingen kan heel verbindend zijn. Jezelf laten horen aan anderen en een liefdevolle bedding vormen voor elkaar biedt mooie ervaringen. Je kunt oefenen in bij jezelf blijven terwijl een ander in contact is met emoties. Juist door helemaal bij jezelf te zijn, ben je er voor de ander.

Mogelijkheden
Elk seizoen bied ik een gevarieerd programma aan.  Je kunt de cursus Stembevrijding & Stemhealing volgen in 1 week van 5 ochtenden (ik geef deze regelmatig) of in een week in Noord-Spanje (www.puntadecouso.com).
Verder  geef ik regelmatig cursussen stembevrijding voor een gelijk aantal mannen en vrouwen (Zing je Zijn M/V)
Je kunt me ook uitnodigen om een workshop te komen geven.
De groepen bij Atelier la Luna bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers. Op locatie begeleid ik ook groepen met meer deelnemers.
Van 17-24 juni 2019 geef ik de cursus “Stembevrijding en Stemhealing samen met Carla Pontes bij Centro Punta de Couso. Er worden hiervoor kennismakingsworkshops georganiseerd.

De workshops vormen een mix van lichaamsgerichte en energetische oefeningen en samen en individueel klinken en zingen. Ook gebruik ik elementen uit systemisch werk. Uitgangspunt is steeds dat jij mag laten horen wat er in het moment in je leeft: vreugde en angst; weerstand en verlangen; liefde en pijn. Meestal stel ik een centraal thema vooraf vast, waarbij er steeds ruimte is voor wat er zich aandient in het moment.
Ik werk  intuïtief en  hecht belang aan een veilige, liefdevolle sfeer waar ieder zonder oordeel mag zijn.

In het programma stembevrijding vind je informatie over data en kosten.