Atelier La Luna

Ik zing niet omdat ik gelukkig ben Ik ben gelukkig omdat ik zing William James

Winterweekenden Stembevrijding & Stemhealing

Stembevrijding is zingen wat er in je leeft en zingen is een vorm van liefde.
Via je adem, klanken en zang begeleiden wij je in het onderzoeken/ervaren wat er in jou geraakt wordt en daaraan uiting te geven.

In 5 dagdelen maak je een reis naar binnen en naar buiten, naar onbewuste emoties en verstopte overtuigingen, naar ruimte, speelsheid, ontspanning, verbinding en liefde.
Je laten horen en gehoord worden, je welkom weten met alles wat je bent,  jezelf zijn in een veilige setting, je eigen beweging mogen volgen in elk moment, dat is waartoe wij uitnodigen.
Je zingende stem is naar mijn idee de meest directe manier om jezelf te openen en te bevrijden, en daarom voor veel mensen ook spannend. In die spanning zit muziek!
Ingrediënten zijn lichaamswerk, ademhalingsoefeningen, zingen en klinken in de kring, in tweetallen en individueel, geleide meditaties, sharing, elementen van systemisch werk, stemhealing (je brengt dan iets in balans bij een ander met jouw klanken).
Thema’s waarmee we werk zijn aanvaarding, verlangen, zingen vanuit stilte, vertrouwen, loslaten, overgave, dragen en gedragen worden en liefde.

Wij bieden een professioneel, diepgaand en gevarieerd programma waarin je op allerlei manieren je stem en jezelf kunt ontdekken.
Liefde, passie en veiligheid staan daarbij hoog in ons vaandel.

Mijn partner Jan Boellaard assisteert mij tijdens deze cursus.

Adres: Mesdaglaan 16 Vleuten
Tijd: 29 november 19.15- 22.15 uur en 30 november en 1 december van 10.00 tot 17.30 uur
Lunch: Potluck (breng iets mee om te delen)
Maximaal minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers
Kosten: 275 euro
Aanmelding: www.atelierlaluna.nl/contact