Atelier La Luna

Ik adem in en kom tot rust. Ik adem uit en zing. Thuisgekomen in het nu, wordt dit moment een wonder. Vrij naar Thich Nhat Hanh

Individuele sessies

Wanneer je voelt dat stembevrijding of een stemhealing  iets voor je is, kun je ervoor kiezen een of meerdere individuele sessies bij me te volgen.

Mijn begeleiding is veilig, persoonlijk en intuïtief. Eerst stellen we samen vast wat jouw vraag of thema is. Ademhalings- en energetische of lichaamsgerichte oefeningen maken deel uit van een sessie.
We stellen vast of je een stemhealing van mij ontvangt, dat je zelf klanken gaat maken of een combinatie van beide. Meestal wordt dit vanzelf duidelijk tijdens de sessie.
In het eerste geval lig je op een matras en hoef je alleen aanwezig te zijn en te ontvangen.
In het tweede geval nodig ik je uit via klanken en zingen, met of zonder woorden, contact met jouw thema te maken en er uiting aan te geven. Soms raak ik je aan of zing ik mee.

Een belangrijk aspect van stembevrijding en stemhealing  is aanvaarding. Aanvaarding van wat het moment je brengt: een ‘valse’ klank, schaamte, een innerlijk oordeel, weerstand, een emotie, fysieke pijn. Door contact te maken met dat wat je weg wilt duwen, ontstaat ruimte.
Daarnaast is het van  belang dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces.

Laat jouw verlangen om te groeien via klanken  je leiden. Elke vraag of thema is welkom. Informatie over mijn werkwijze vind je ook bij individuele begeleiding.

Een sessie duurt doorgaans 1,5 uur en de kosten bedragen 100 euro.

Een stemhealing door mij en mijn partner Jan Boellaard duurt 1,5 tot 2 uur en kost 110 euro.