Atelier La Luna

Ik adem in en kom tot rust. Ik adem uit en zing. Thuisgekomen in het nu, wordt dit moment een wonder. Vrij naar Thich Nhat Hanh

Stembevrijding

Er is een nieuwe website voor mijn stembevrijdende activiteiten: www.jackypeeters.nl

Je stem is een geweldig instrument om dichter bij jezelf te komen. Met je stem breng  je in beweging wat vast is komen te zitten en laat je licht schijnen op wat zich in jouw schaduw bevindt. Ik zie klinken en zingen dan ook als wegwijzers naar de ziel. Iedereen kan zingen en heeft zijn of haar unieke klank. Via je ademhaling en stem kun je laten klinken wat er in jou leeft. Dat werkt bevrijdend.

Als Stembevrijder & Stemhealer begeleid ik je stap voor stap, in veiligheid, in vrijheid en zonder oordeel. Uitgangspunt is steeds dat alles wat zich aandient er mag zijn: je vreugde en je pijn, je ontroering en je weerstand, je lef en je angst. Juist als je aanvaardt en uiting geeft aan wat je onderdrukte, ga je ruimte, speelsheid, vreugde en liefde ervaren: bevrijding dus.
Ik begeleid je met gebruik van geleide meditatie, lichaamswerk, energetische oefeningen, elementen van systemisch werk, visualisaties, healing, mijn drum, (lied)teksten en muziek, en bovenal jouw ademhaling en stem.

Voor wie?
Als je het verlangen hebt jezelf waar te nemen en te uiten in al je facetten. Als je het verlangen hebt “ja” te voelen en zingen naar alles wat zich in het moment in jou aandient. Als je jezelf op diepe lagen wilt ontdekken met behulp van je stem.  Als je gehoord en gezien wilt worden door iemand die helemaal en liefdevol aanwezig is bij wat zich in jou aandient. Want dat is mijn belofte aan jou.
Ervaring met zingen of stem is niet nodig. Ik werk met zowel volwassenen als kinderen.

Aanbod
Ik bied Stembevrijding en Stemhealing aan in individuele sessies, workshops en cursussen. Per seizoen bied ik een stemhealingcirkel, klankcirkel, cursussen, en dagworkshops in het atelier of op locatie.

Raadpleeg het programma stembevrijding voor een actueel overzicht en kijk ook eens bij individuele begeleiding