Atelier La Luna

Je mist meer dan je meemaakt. Helemaal niet erg. Martin Bril

Programma Stembevrijding/Stemhealing

Hierna vind je informatie over mijn activiteiten op het gebied van Stembevrijding en Stemhealing vanaf oktober 2018

Deze vinden plaats op Mesdaglaan 16, Vleuten of de bij de activiteit vermelde locatie.
Inschrijving via www.atelierlaluna.nl/contact, tenzij anders vermeld.

Individuele sessies Stembevrijding/Stemhealing
90 euro voor 1,5 uur

Stemhealing om je huis energetisch te reiningen
(prijs in overleg)

Stemhealing op afstand
45 euro voor 45 minuten

Decembercursus Stembevrijding “De stem van je ziel” 3 tot en met 7 december  in Vleuten
Dompel je een week in het stembevrijdende werk in door deze cursus van 5 ochtendworkshops te volgen.

De cursus omvat 5 ochtenden, waarin  ik elementen uit de Stembevrijding, Stemhealing en Systemisch werk bij elkaar breng. Elke dag staat in het teken van een ander thema. De ochtenden bestaan uit delen met de talkingstick, geleide meditatie, lichaamswerk, samen, in tweetallen en indiviudeel zingen en klinken, mantrazingen, rituelen en het geven en ontvangen van stemhealing. Er is veel ruimte voor individuele aandacht.

Kosten: 225 euro
Tijden: 10.00-13.00
Data: 3 tot en met 7 december 2018
Locatie: Mesdaglaan 16 Vleuten
Inschrijving: www.atelierlaluna.nl/contact
Maximaal 4 deelnemers

Workshop stembevrijding “Licht op je schaduw”
bij Museum IJsselstijn op 16 dec en 27 jan 2019
Stembevrijding is zingen wat er in je leeft. Via je adem, klanken en zang begeleid Jacky Peeters, stembevrijder en stemhealer bij Atelier La Luna, je in het onderzoeken wat er in jou geraakt wordt en daaraan uiting te geven. Ieder mens heeft lichte en donkere kanten en gevoelens, die we doorgaans niet accepteren en liever niet voelen. Stembevrijding is enorm behulpzaam bij het in het licht brengen van deze blokkades en verstopte gevoelens.

Dat klinkt misschien zwaar, dat is het echter niet. Want als je je donkere kanten en gevoelens durft te onderzoeken en toe te laten door er klank aan te geven, ontstaat er juist ruimte, licht en blijdschap. Je energie gaat stromen en je hart gaat open. Tijdens de workshop maken we kennis met stembevrijding. Met eenvoudige meditatieve en lichaamsgerichte oefeningen begeleidt Jacky je naar je zingende stem en dat wat er bij jou aan het licht wil komen.

Wanneer: 16 december 2018 en 27 januari 2019, 14.00 – 17.00 uur
Wie: volwassenen
Kosten: €10
Aanmelden: via aanmelden@museumijsselstein.nl

 

Zing je Zijn (M/V) In Utrecht (woensdagmiddag)
Cursus Stembevrijding 6 keer voor 4 mannen en 4 vrouwen
“Het doet er bij zingen erg toe of je man of vrouw bent” Jan Kortie

Na 10 succesvolle cursussen gaat Zing je Zijn M/V ook in het najaar 2018 weer  door.

Vaak begin ik workshops Stembevrijding met het zingen van je eigen naam. De groep zingt dan welkom en je naam weer naar jou. Deze simpele oefening maakt dikwijls veel indruk. Vorig jaar voegde ik er, omdat er redelijk wat mannen waren, een nieuw element aan toe. Ik nodigde mannen en vrouwen uit “ik ben een man”, “ik ben een vrouw” en “welkom man”, “welkom vrouw” naar elkaar te zingen. Dit riep verrassend veel op. Hier ontstond bij mij het zaadje, waar dit najaar een succesvolle cursus uit geoogst is:
Zing Je Zijn M/V. Dit blijkt een prachtig concept te zijn.
In deze cursus bied ik ruimte om te onderzoeken wat er leeft en wil klinken rond de polariteiten man/vrouw. In jezelf en met elkaar.

In mijn cursussen stembevrijding breng ik elementen uit de Stembevrijding, Stemhealing en systemisch werk bij elkaar.
De middagen bestaan uit delen met de talkingstick, geleide meditatie, lichaamswerk, samen, in (m/v) tweetallen en indiviudeel zingen en klinken, mantrazingen, rituelen en het geven en ontvangen van stemhealing. Er is veel ruimte voor individuele aandacht.
Ik ben een gepassioneerd begeleider en bied jou ruimte jezelf te zijn in een liefdevolle & veilige setting.
Ik combineer diepgang met speelsheid en humor.

Voorjaar 2019
Kosten: 270 euro.
Aanmelding: www.atelierlaluna.nl/contact
Omdat dit een cursus is voor een gelijk aantal mannen en vrouwen krijg je voorrang bij de aanmelding als je een man meebrengt als je een vrouw bent, en andersom.

 

7-daagse Stembevrijdingsreis naar Galicië, Spanje 17-24 juni 2019
Het is weer gelukt om een werkelijk fantastische locatie te vinden voor mijn jaarlijkse stembevrijdingsweek, die ik samen met de Portugese zangeres en voicehealer Carla Pontes geef.  Centro Punta de Couso (www.puntadecouso.com) is een magische plek op de punt van een schiereiland in het Keltische deel van Spanje. Een werkruimte met uitzicht op zee, prachtige tuin, krachtige helende energie. 5-10 minuten lopen van kleine stille strandjes. Alleen hier zijn is pure heling hebben wij in juni 2018 zelf mogen ervaren toen we onze eerste groep hier begeleiden na 4 succesvolle reizen in Portugal te hebben begeleid.

In 2019 kun je ook mee van 17 tot en met 24 juni. Voor meer info zie www.atelierlaluna.nl/stembevrijding/stembevrijdingsweek-in-galicie

Praktische info
Trainingskosten: 775 euro
Verblijf: 375 euro, toeslag een-persoonskamer 20 euro per nacht en alleen indien mogelijk.
Vlucht naar Vigo  en transfer zelf te regelen (vraag mij welke vlucht te boeken ivm gezamenlijke transfer)
Maximaal 10 deelnemers

 

 

 

Dagworkshop ‘het lied van je hart’

Heb je dat ook?

Dat je diep geraakt kunt zijn door een lied? De combinatie van muziek en tekst ontroert je en terwijl je uit volle borst meezingt of juist in stilte luistert, stromen de tranen over je wangen. Je verlangt ernaar dit lied met anderen te delen, maar omdat je aan je zangtalenten twijfelt of anders anderen wel, durf je of doe je het niet.

In deze workshop krijg je de kans een lied dat je in je hart raakt met mij en andere deelnemers te delen. Dit gebeurt zonder oordeel en in een veilige en liefdevolle sfeer. Je deelt door er iets over te vertellen; door het te laten horen op cd of dvd en door het onder gitaarbegeleiding te zingen op een wijze die nergens aan hoeft te voldoen. Je hoeft geen zangkwaliteiten te hebben, de tekst hoeft niet te kloppen, de melodie hoeft niet te kloppen. Waar je toe wordt uitgenodigd is je over te geven aan het verlangen dit lied te zingen en te delen en te ervaren wat eruit voortkomt aan klanken en emoties. De andere deelnemers vormen je persoonlijke fanclub die je onvoorwaardelijk steunt (en jij hen).
Het ochtendprogramma is erop gericht je tot zingen te verleiden met geleide meditatie en gezamenlijke oefening. s’ Middags zing je je lied.
Datum:
Tijd: 10.30 tot 17.00 uur, ontvangst vanaf 10.00 uur
Kosten: 90 euro bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers
in samenwerking met gitariste Helga Huisjes www.goedgestemd.nl

 

 

 

Workshop stembevrijding & mandalatekenen
Mijn naam
Noem mij, bevestig mijn bestaan,
Laat mijn naam zijn als een keten.
Noem mij, noem mij, spreek mij aan,
o, noem mij bij mijn diepste naam.
Voor wie ik liefheb, wil ik heten.
Neeltje Maria Min
Deze dag staat in het teken van jouw naam. Het is een bijzondere ervaring eerst jouw naam te zingen en deze vervolgens op eigen wijze vorm te geven in een naammandala.
Het ochtendprogramma bestaat uit stembevrijding (geleide meditatie, lichaamsgerichte oefeningen, samen en alleen klinken en zingen); het middagprogramma is voor het tekenen van de mandala.
Tijd: 9.30 ontvangst; stembevrijding 10.00 tot 12.30; lunch; 13.30 – 16.00 uur naammandala tekenen.
Locatie: Atelier la Luna
Kosten: 95 euro inclusief lunch en materialen.
Nog niet gepland, ik hoor graag als je interesse hebt.