Atelier La Luna

Rijk niet naar de hemel, maar haal hem naar je toe. Lef, Karin Bloemen

Jacky Peeters

Ik ben geboren in Venlo in 1964 en de moeder van Sytse (1995) en Douwe (1998). Ook ben ik het  baasje van Chico Bello, een prachtige Spinone Italiano. Ik woon en werk in Vleuten met mijn lief Jan en heb sinds 2005 mijn atelier aan huis. Ik werk hier met liefde en plezier als stembevrijder, stemhealer en creatief coach.

Van origine ben ik gezondheidswetenschapper, wetenschappelijk onderzoeker en freelance tekstredacteur. Mijn hart gaat uit naar creativiteit in de vorm van zingen, tekenen, schilderen, collages, schrijven en dansen. Daarnaast heb ik een grote interesse in spiritualiteit. Omdat ik hierin veel steun heb gevonden in mijn eigen leven, wil ik andere mensen (volwassenen en kinderen) ook in contact brengen met hun stem, hun creativiteit en hun essentie. Ik bied handvatten waarmee je zelf verder kunt. Hierbij wil ik die veiligheid, betrokkenheid en liefde geven die ikzelf op mijn pad heb ontvangen, onder andere tijdens de opleiding ‘Helend tekenen’ aan ‘De Kolam’ in Zutphen, mijn opleiding tot ‘Stembevrijder’ bij Jan Kortie in Amsterdam (2006-2008)en het internationaal erkende Soul Voice®programma van Karina Schelde (2010-2014). Hier leerde ik onder andere mijn eigen stem te gebruiken om healings te geven en rituelen vorm te geven met behulp van mijn stem en sjamanendrum. Verder volgde ik in 2009 een cursus familie- en organisatieopstellingen bij Coach-inn te Amersfoort, waarna ik systemisch werk met stembevrijding ging combineren.
Vanaf maart 2014 ben ik het kashmirische tantrapad gaan bewandelen bij Abhika. Een rijke ontdekkingsreis op het gebied van intimiteit en (meditatieve) aanraking. Een pad dat erg goed aansluit bij stembevrijding omdat beide wegen vormen zijn naar het onderzoeken, toelaten en aanvaarden van wat er in het moment in je leeft.
Mijn interesse in thematiek rond mannelijke en vrouwelijke energie en vraagstukken rond (onveilige) hechting, verlatings-en bindingsangst in liefdesrelaties brachten mij op het pad van Jan Geurtz (cursus Spirituele relaties in 2014) en de training Liefdesbang van Hannah Cuppen (2016).

Voor wie bij me komt, open ik mijn hart.