Atelier La Luna

You fill up my senses. Like a night in the forest. Like a mountain in springtime. Like a walk in the rain. Like a storm in the desert. Like a sleepy blue ocean. You fill up my senses. Come fill me again. John Denver

Boeken

 • Jouw ziel wil zingen, Jan Kortie.
  Zoals je hebt kunnen lezen ben ik opgeleid tot stembevrijder bij Jan Kortie. Hij heeft nu dit boek geschreven over de vreugde van stembevrijding. Aanbeveling van de uitgever: een geanimeerd en levenslustig boek. Heerlijk om te lezen en om zelf aan de slag te gaan met jouw stem.
 • Leef, 8 opwekkende aanwijzingen,  Jan de Dreu
  Dit boek vormde de leidraad bij mijn opleiding tot stembevrijder. Het is een eenvoudig te lezen boek met een enorme diepgang. Ik ontdek er nog steeds nieuwe inzichten in. Jan de Dreu moedigt je aan je eigen levensloop actief en creatief ter hand te nemen. Verkrijgbaar via www.devoorde.nl
 • De stem van je ziel, Karina Schelde
  Een fantastisch boek over de kracht van de stem, klank en zang. De door Karina Schelde ontwikkelde Soul Voice methode wordt er in beschreven. Verder veel oefeningen om zelf aan de slag te gaan met je stem. Het mooie van deze methode is de link die gelegd wordt tussen je stem en de natuur en het concept van stemhealing. Wil je zelf kennismaken met deze methode, kijk dan op www.stemsynthese.nl.
 • The Artist’s way, Julia Cameron
  In dit werkboek wordt een praktische methode aangereikt om in 12 weken de verschillende blokkades die onze creatieve vermogens in de weg staan, op te heffen.Een inspirerende weg naar jouw creativiteit en talent.
 • Verslaafd aan liefde, Jan Geurtz. Hij vertelt op heldere wijze hoe wij via meditatie onze behoeftigheid aan erkenning en liefde van anderen kunnen transformeren naar een staat van zijn vanuit liefde en overvloed.
 • Onvoorwaardelijke acceptatie, radicaal ontwaken in het dagelijks leven, Jeff Foster. Heel helder en ondersteunend bij het leren ‘ja’ te zeggen tegen alles wat op dit moment gebeurt. Zo fijn te weten dat elke ervaring een golf is, die al voordat ie komt geaccepteerd is door de oceaan.
 • Moeiteloos jezelf zijn, Vera Helleman. Een bijzonder boek dat je hele perspectief op het leven op z’n kop zet. Alles, maar dan ook alles wat je ervaart, ben je zelf.
 • Liefdesbang, overwin verlatingsangst en bindingsangst, Hannah Cuppen. Een boek dat geschreven moest worden. Over het fundamentele conflict tussen onze behoefte aan intimiteit enerzijds en de behoefte aan vrijheid anderzijds.
 • Als je wereld instort, Pema Chödrön, adviezen voor moeilijke tijden. Dit boek was mijn bijbel tijdens mijn scheiding. Advies: daal af in jeverdriet. Want daar ligt de sleutel tot geluk. Door niet te vluchten voor wat je dwarszit, zal het lijden vanzelf verdwijnen.
 • Werkboek mandalatekenen & intuïtief schilderen, een innerlijke weg naar bewustwording, Pascale Tichelaar-Rakers
  Een mooi vormgegeven en overzichtelijk boek met tal van inspirerende oefeningen om je creativiteit te laten bloeien en zelf te groeien. Voor mij een feest van herkenning door mijn opleiding aan de Kolam in Zutphen.
 • De helende kracht van dieren, Susan Chernak McElroy
  Waargebeurde , bezielende verhalen over dieren. Een prachtig boek.