Atelier La Luna

Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we oneindig krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis, waar we het meest bang voor zijn. Marianne Williamson

Individuele Begeleiding

Wie?
Kinderen en volwassenen kunnen bij mij terecht voor individuele begeleiding. Wanneer je je aangetrokken voelt tot mijn visie, aanpak en activiteiten ben je van harte welkom.

Hoe?
Op welke manier ik je ga begeleiden hangt af van jouw verlangen en jouw vraag of thema. Ik werk vanuit mijn intuïtie en vertrouw sterk op wat er in het moment in mij opkomt. De sessies vormen meestal een mix van meditatie, visualisaties en energetische oefeningen in combinatie met Stembevrijding, Stemhealing, Innerlijk kind – en Systemisch werk en Helend Tekenen

Jouw verlangen
Je verlangen kan uitgaan naar klinken en zingen. Of  je hebt behoefte te ontvangen, in de vorm van een stemhealing. Deze geef ik samen met mijn partner Jan Boellaard.Of je wilt jezelf graag tekenend en schilderend ont-moeten. Een combinatie is ook mogelijk.

Jouw vraag
Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis en bepalen we samen het aantal sessies. Vervolgens stellen we vast waar het jou precies om gaat en formuleer je een leervraag (dit laatste doe je alleen als je meerdere keren wilt komen). Je geeft jezelf hiermee een vraag over het onderwerp waarvan je in je hart voelt dat je er nu in je leven aan toe bent. Iets wat door jou als probleem wordt ervaren transformeer je zo tot een thema waardoor je kunt leren en groeien.

Onderwerpen
Elk onderwerp is welkom. Het gaat er wat mij betreft om dat je leert aanvaarden en uiten wat er in het moment in je leeft; dat je gezien wordt en jezelf leert zien zoals je werkelijk bent in al jouw facetten. Thema’s kunnen uiteenlopen van het ontdekken van je stem en/of je creativiteit, je emoties leren voelen en uiten, behoefte aan persoonlijke groei & bewustwording, leren omgaan met hooggevoeligheid tot rouw-en verliesverwerking.

Kosten
Mijn tarief is per 1 juli 2019 100 euro per 1,5 uur. Sessies met kinderen een uur (70 euro). Een stemhealing samen met Jan kost 110 euro voor 1,5 uur.