Atelier La Luna

Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we oneindig krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis, waar we het meest bang voor zijn. Marianne Williamson

Individuele Begeleiding

 

Wie?
Kinderen en volwassenen kunnen bij mij terecht voor individuele begeleiding. Wanneer je je aangetrokken voelt tot mijn visie, aanpak en activiteiten ben je van harte welkom.

Hoe?
Op welke manier ik je ga begeleiden hangt af van jouw verlangen en jouw vraag of thema. Ik werk vanuit mijn intuïtie en vertrouw sterk op wat er in het moment in mij opkomt. De sessies vormen meestal een mix van meditatie, visualisaties en energetische oefeningen in combinatie met Stembevrijding, Stemhealing, Innerlijk kind – en Systemisch werk en Helend Tekenen

Jouw verlangen
Je verlangen kan uitgaan naar klinken en zingen. Of  je hebt behoefte te ontvangen, in de vorm van een stemhealing. Of je wilt jezelf graag tekenend en schilderend ont-moeten. Misschien heb je The Artist’s Way al heel lang in je kast staan en vind je in mij de begeleider die je daarbij zocht. Ook kun je je leven creatief in beeld brengen in een autobiografie. Informatie hierover vind je bij creatieve counseling. Je kunt ook een individuele opstelling door mij laten begeleiden.

Jouw vraag
Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis en bepalen we samen het aantal sessies. Vervolgens stellen we vast waar het jou precies om gaat en formuleer je een leervraag (dit laatste doe je alleen als je meerdere keren wilt komen). Je geeft jezelf hiermee een vraag over het onderwerp waarvan je in je hart voelt dat je er nu in je leven aan toe bent. Iets wat door jou als probleem wordt ervaren transformeer je zo tot een thema waardoor je kunt leren en groeien.

Onderwerpen
Elk onderwerp is welkom. Het gaat er wat mij betreft om dat je leert aanvaarden en uiten wat er in het moment in je leeft; dat je gezien wordt en jezelf leert zien zoals je werkelijk bent in al jouw facetten. Thema’s kunnen uiteenlopen van het ontdekken van je stem en/of je creativiteit, je emoties leren voelen en uiten, behoefte aan persoonlijke groei & bewustwording, leren omgaan met hooggevoeligheid tot rouw-en verliesverwerking.

Kosten
Mijn tarief is per 1 januari 2018 90 euro per 1,5 uur. Sessies met kinderen een uur (6o euro)
Bij The Artist’s Way kun je uitgaan van minimaal 5 sessies van 2 uur. Familieopstellingen duren een tot anderhalf uur.

Orïëntatie/kennismaking
Voor een oriënterend gesprek geldt een tarief van 20 euro voor een half uur.