Atelier La Luna

Als je een stem in jezelf hoort die zegt: 'Je kunt niet schilderen'; ga dan juist schilderen. Die stem zal dan vanzelf verdwijnen. Vincent van Gogh

Ervaringen


Ruimte
De meerwaarde van het tekenen bij Jacky ligt voor mij in de ruimte die ik krijg om los van de opdrachten deze in te vullen zoals op dat moment bij mij past. Hier past bij dat niets veroordeeld wordt, dat alles zijn plek mag hebben en krijgt, inclusief emoties. Op deze manier ontdek ik iedere keer wel weer iets verrassends.

Een van de mooiste cadeaus
The Artist’s Way heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Elke week een ander thema om uit te diepen, in gesprek gaan met jezelf.
Dieper na te denken over jezelf en wat jij belangrijk en vooral leuk vindt.
The Artist’s Way is een uitnodiging om het leven leuker en speelser te maken.
Jíj bent degene die bepaalt wat je doet en hoe je het doet en vooral dát je het doet. Ik ben nu zachter voor mezelf, gun mezelf meer tijd, rust en leuke dingen. En als ik zin heb om te tekenen, doe ik dat nu gewoon. Al is het maar eventjes. En het gaat niet meer om het eindresultaat (o, als het maar mooi is), maar om het proces. Plezier te ervaren in het doen.
Het wekelijks delen met anderen was gewoon ontzettend leuk en motiverend.
Zo is, samen met de zinnige en creatieve begeleiding van Jacky, The Artist’s Way één van de mooiste cadeaus aan mezelf geworden.
Jovita van Dinteren-Van Vliet

Ervaringen van kinderen
Je kan hier jezelf zijn.
Je kan hier vrij zijn.
Je kan je creativiteit hier loslaten.
Je kan hier alles zeggen, ook al is het raar.