Atelier La Luna

When love first tasted the lips of being human, it started singing Rumi

Stembevrijdingsweek in Portugal

In 2014 overhandigde ene Ed mij op de levenskunstbeurs een folder van Casa Spa d’Alma. Een helende plek voor de ziel, in Zuid-Portugal. Als door de bliksem getroffen wist ik, hier ga ik stembevrijdingsworkshops geven.
Zonder er ooit te zijn geweest huurde ik met behoorlijk financieel risico de hele B&B af. Het hele proces werd een groots avontuur van vertrouwen, loslaten, liefde en natuurlijk stem.
Zo gaf ik inmiddels 2 prachtige stembevrijdingsweken in dit kleine paradijs, waar de liefdevolle eigenaren en de omringende natuur een veilige bedding bieden voor mijzelf, voice-healer Carla Pontes en de deelnemers.

Dit jaar bied ik dus voor de 3e keer dit mooie avontuur aan, en wel 2 keer: in juni en in september

Wat houdt de week in?

Via een aantal thema’s en je persoonlijke intentie begeleid ik je naar het ontdekken van jouw unieke stem. In het proces, dat diepgaand kan zijn, kom je waarschijnlijk in contact met verstopte emoties en onbewuste overtuigingen. Het aanvaarden en uiten van zaken die je normaal gesproken liever vermijdt, zullen leiden tot het ervaren van meer ruimte, speelsheid, vreugde en liefde: bevrijding dus.

De workshops omvatten geleide meditatie, lichaamswerk, (mantra)zingen, zingen en klinken in de kring, in tweetallen en individueel, je naam zingen, klaagzingen, rituelen en het geven en ontvangen van klankbaden en stemhealings.
We zullen zowel binnen als buiten werken. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, in een veilige bedding en liefdevolle sfeer. Deze worden mede gedragen en geboden door de Portugese zangeres en stemhealer Carla Pontes, die mij zal assisteren.
De cursus bestaat uit een openingsavond- en ritueel op 9 juni (en 23 september) en dagelijkse workshops in de ochtend. Tevens zullen er dagelijks een vroege ochtendmeditatie, middag- of avondactiviteit worden aangeboden waaronder (stilte)wandelingen en een workshop Helend Tekenen. Een stranddag vormt ook onderdeel van het programma.

Praktische informatie
Locatie: Casa Spa d’Alma
Data: 9-16 juni 2017 en 23-30 september 2o17 (1 dag later dan op de folder vermeld staat)
Kosten: Verblijf inclusief overnachtingen, volpension (drie 2-persoonskamers en een 3 persoonskamer ) met vegetarische maaltijden.en transfer van en naar het vliegveld Faro 450 euro, cursusgeld 495 euro. (exclusief vlucht)
Groep: maximaal 8 deelnemers
Inschrijving: Inschrijfformulier op www.atelierlaluna.nl/contact.
Wees welkom voor een informatiegesprek (op afspraak)  of bel mij op 06-42353864