Atelier La Luna

When love first tasted the lips of being human, it started singing Rumi

Stembevrijdingsweek in Galicië, Spanje

In 2014 overhandigde ene Ed mij op de levenskunstbeurs een folder van Casa Spa d’Alma. Een helende plek voor de ziel, in Zuid-Portugal. Als door de bliksem getroffen wist ik, hier ga ik stembevrijdingsworkshops geven.
Zonder er ooit te zijn geweest huurde ik met behoorlijk financieel risico de hele B&B af. Het hele proces werd een groots avontuur van vertrouwen, loslaten, liefde en natuurlijk stem.
Zo gaf ik 4 prachtige stembevrijdingsweken in dit kleine paradijs, waar ik ook zangeres en voicehealer Carla Pontes ontmoette. Eerst als deelneemster, daarna als mijn assistente.

Alles stroomt en verandert voortdurend. In september gaven de eigenaren aan nieuwe stappen te willen zetten. Ik liet los, voelde dat ik niet op zoek moest gaan en tot mijn grote verrukking kwam er een zeker zo mooie plek op mijn pad. Ik wist meteen: dit is het.

Dit jaar bied ik mijn stembevrijdingsweek dus aan op Centro Punta de Couso (www.puntadecouso.com)
Als je het filmpje ziet, ben je meteen verkocht.

Wat houdt de week in?

Via een aantal thema’s en je persoonlijke intentie begeleid ik je naar het ontdekken van jouw unieke stem. In het proces, dat diepgaand kan zijn, kom je waarschijnlijk in contact met verstopte emoties en onbewuste overtuigingen. Het aanvaarden en uiten van zaken die je normaal gesproken liever vermijdt, zullen leiden tot het ervaren van meer ruimte, speelsheid, vreugde en liefde: bevrijding dus.

De workshops omvatten geleide meditatie, lichaamswerk, (mantra)zingen, zingen en klinken in de kring, in tweetallen en individueel, je naam zingen, klaagzingen, rituelen en het geven en ontvangen van klankbaden en stemhealings.
We zullen zowel binnen als buiten werken. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, in een veilige bedding en liefdevolle sfeer. Deze worden mede gedragen en geboden door de Portugese zangeres en stemhealer Carla Pontes, die mij zal assisteren.
De cursus bestaat uit een openingsavond- en ritueel op 19 juni en dagelijkse workshops in de ochtend. Tevens zullen er dagelijks een vroege ochtendmeditatie, middag- of avondactiviteit worden aangeboden waaronder (stilte)wandelingen en een workshop Helend Tekenen.

Praktische informatie
Locatie: Centro Punta de Couso
Data: 19-25 juni 2018
Kosten: Verblijf inclusief overnachtingen op 2-persoonskamers en maaltijden 385 , cursusgeld 575, exclusief vlucht en transfer naar Porto of Vigo. Ik probeer zo veel mogelijk deelnemers op 1 vlucht te laten komen op 19 juni overdag, zodat er een gezamenlijke transfer geregeld kan worden.
Groep: maximaal 10 deelnemers
Inschrijving: Inschrijfformulier op www.atelierlaluna.nl/contact.
Wees welkom voor een informatiegesprek (op afspraak)  of bel mij op 06-42353864